top of page
Ramen in aluminium of hout

VITRYNES IN HOUT OF ALUMINIUM 
MAATWERK VOOR ELKE STIJL EN ELK BUDGET.

Ramen bepalen in belangrijke mate het uitzicht van uw woning. Bij Vitryne nemen we graag de tijd om de ramen te vinden die perfect bij de stijl en het budget van uw project passen. Wij geven gratis en geheel vrijblijvend, professioneel advies over de ideale materiaalkeuze, raamsoort, beglazing, stijl en designmogelijkheden voor uw project, zodat u met voldoende kennis en een gerust hart de juiste keuze kunt maken. Bij ons, of ergens anders. 

houten ramen

HOUTEN RAMEN
KLASSIEK. STIJLVOL. TIJDLOOS.

Hout geeft een warme, authentieke uitstraling en is ideaal voor ronde en gebogen ramen. Hout is duurzaam, sterk en stabiel en is van nature zeer isolerend. 

Hout is ook zeer veelzijdig als het op ontwerpvrijheid aankomt. Vrijwel alle componenten, zowel historische details bij restauratie als moderne designprofileringen kunnen op maat gemaakt worden. Houten ramen zijn goed te onderhouden en kunnen op elk moment qua kleur worden aangepast. Beschadigingen kunnen worden bijgewerkt, waardoor ze er na een onderhoudsbeurt weer helemaal als nieuw uitzien.

ALUMINIUM RAMEN
STRAK. MODERN. ELEGANT.

Aluminium ramen zijn slank en elegant en komen zowel in privéwoningen als bedrijfsgebouwen volledig tot hun recht. Door het polyvalente karakter leent aluminium zich perfect voor uiteenlopende designs, van strak en modern tot industrieel en klassiek.

Aluminium is licht maar ultrasterk, ideaal dus voor gebouwen met grote raampartijen. Vooral de steellook profielen zijn vandaag enorm populair: deze worden gemaakt van aluminium, maar zo afgewerkt dat ze de look & feel krijgen van staal.

aluminium ramen
bottom of page