top of page
Houten voordeuren op maat gemaakt

HOUTEN VOORDEUREN
KLASSIEK. ORIGINEEL. DUURZAAM.

Ons atelier is gespecialiseerd in de productie van authentieke, klassieke houten voordeuren. ​Ons maatwerk gaat daarbij ver voorbij de standaard, met een hoogwaardige afwerkingsgraad en oneindige creatieve vrijheid op vlak van detaillering.

 

We kunnen ook een perfecte replica reproduceren van een bestaand exemplaar, met alle mogelijke moulures, sierlijsten, componenten en details. Zo kunt u een geklasseerde voordeur van uw decennia oud herenhuis of klassiek gebouw herstellen naar haar originele staat, maar dan wel volgens de modernste woon-, isolatie- en veiligheidsnormen. 

WAAROM KIEZEN VOOR HOUT?

ISOLEREND

Hout heeft van nature zeer goede isolerende eigenschappen. Deze zijn bijvoorbeeld 15 keer hoger dan die van beton, 400 keer hoger dan die van staal en 1770 hoger dan die van aluminium.

DUURZAAM

Hout is hernieuwbaar, recycleerbaar en biologisch afbreekbaar. Wij behandelen en impregneren onze deuren op ecologische wijze zodat bacteriën, schimmels en insecten geen schijn van kans maken. Een houten deur koop je voor het leven.

VEILIG

Hout is stevig en robuust, wat het inbraak vertragend maakt. Daarnaast heeft hout ook een hogere brandveiligheid: door het lage warmtegeleidende vermogen en de verkoling van het oppervlak wordt brand aan een houten deur juist vertraagd.

houten ramen en voordeuren op maat
bottom of page