top of page
Stalen binnendeuren

STALEN BINNENDEUREN
STRAK, ELEGANT, ROBUUST.

Onze stalen binnendeuren en wanden worden volledig op maat vervaardigd, waardoor u ze tot in het kleinste detail kunt samenstellen naar smaak en wens. U kiest het type deur, de framekleur, de gewenste tussenverdelingen, de glassoort & glaskleur, de handgrepen en het sluitsysteem.

stalen deur zwart metaal met transparant glas

SWING

Draait open met scharnier, zoals elke gangbare deur in een deurkader. Het is de terechte standaard: strak, elegant en een absolute meerwaarde voor elk interieur.

Stalen pivot deur met structuur glas

PIVOT

Draait om haar verticale as. De draaipunten kunnen centraal, links of rechts ingelast worden. Omdat ze geen deurkader vereist, gaat de Pivotdeur zowel naar binnen als naar buiten open.

SLIDE

De slider schuift horizontaal via een railsysteem met wieltjes of een schuifrail dat tegen de muur of het plafond geïnstalleerd wordt. Ideaal voor ruimtes met weinig draairuimte.

Stalen schuifdeur

FIXED

Vaste stalen panelen geven uw interieur een moderne, industriële look en zijn een uitstekende keuze om ruimtes van elkaar te scheiden met maximaal behoud van ruimtegevoel en lichtdoorlating.

stalen deuren vast paneel met glas

GLASSOORTEN

Zowel het type als de kleur van het glas kunt u zelf bepalen. Hieronder ziet u de meest gangbare opties. Bekijkt u deze graag in realiteit? Spring gerust eens binnen in onze showroom!

HANDGREPEN

De meest voorkomende types zijn de industriële hoekgreep, de slanke buisgreep en de standaard deurklink. De grepen kunnen zowel kort als lang gesmeed worden, de klinken hebben een landelijke, moderne of minimalistische look.

Stalen deuren op maat gelast
bottom of page